Grattis bebe

Klockan är fem minuter innan midnatt och alltså fortfarande 22 november, vilket betyder att Dayna fortfarande fyller arton år!
Grattis Daynis


Bilden: Hittar ingen bild på  Dayna, men de ryska sjömännen vi träffade i
Halmstad i sommras önskar säkert också grattis!

Keane

Jag vet inte hur jag ska förklara hur Keane var, den där kvällen första november på Annexet i Stockholm. Till att börja med kan jag nog säga att publiken var lite tråkig, Stockholmspubliken är den sämsta i Sverige. Men samtidigt har jag nog inte varit på en så mysig konsert förut! De spelade heller inte alltför många nya låtar (man hinner ju aldrig lära sig dem innan de går ut på turné) och jag var nöjd med låtvalet. Väldigt nöjd. Det finaste var nog när Tom Chaplin ställde sig på scenens vänstra sida (ur publikens synvinkel) och körde Bend and Break akustiskt.



LBS MANGEL.

Hello. Jag måste ta och be om ursäkt för att ingenting har skrivits om Keane, jag har inte hunnit. Jag ska ta och skriva om allt det jag har glömt om skriva om, snart. Men titeln på det här inlägget lyder "LBS Mangel". LBS står för Ljudochbildskolan -där jag och Dayna studerar- och Mangel är bara ett tillfälligt namn för skolans tredelsbandtävlingsfestival (jag vet inte hur jag ska kunna formulera det annars). Den består i alla fall av tre delar. Den första delen är nästa vecka, torsdagen 20 november. Den kommer innehålla en bandtävling där vinnaren får vara med i den tredje delen. I den tredje delen ska vi bjuda in större band som ska spela. Alltså kommer det vara den största konserten och den kommer vara i vår någon gång. Eftersom LBS varberg hade Mangel tidigare i år och då hade Lillasyster där, och de flesta band var mer methal, satsar vi i Kungsbacka på mer pop. Är ni ett band (som har kommit ganska långt) och vill vara med på den stora konserten, kan ni mejla oss på [email protected]
Skicka gärna med ljudfiler, hemsida, tidigare spelningar osv.

I alla fall. Den första deltävlingen är nästa vecka, TORSDAG 20 NOV.
Var? På Allé ungdomshus i Kungsbacka
När? runt sex-tiden, mer exakt tid kommer snart.

Jag och Dayna kommer vara på plats som bloggare och som jury. Hoppas ni kommer dit!

Malin

(www.lbs.se)

RSS 2.0